Skip to content
Fijnproever in schoenen
null

De favoriete items van Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom kennen we als Nederlands meest geliefde styliste en schrijfster van het boek ‘Style your life’. Met behulp van haar stijladvies (de Lonneke-methode) maakt zij het voor iedere vrouw mogelijk om elke dag de knapste versie van jezelf te zijn. Daar hoort natuurlijk ook een mooi paar schoenen bij. Speciaal voor Van den Assem selecteerde Lonneke haar favorieten uit de nieuwe collectie. Shop jouw nieuwe item via deze pagina en de eerste stap naar jouw Lonneke-look is gezet.

null

De kledingkeuze van een styliste

Wat is nu een paar schoenen zonder de perfecte outfit erbij? Als styliste kon ik het daarom niet laten om ook een aantal mooie kledingstukken te selecteren uit de kledingcollectie van Van den Assem. Mijn liefde voor blouses zie je terug in deze selectie. Daarnaast is de leren broek een mooie basic voor dit najaar. Combineer de kleding met één van mijn favoriete schoenen en creëer jouw Lonneke-look!

null

Onmisbare items voor dit najaar

Enkellaarsjes, daar kun je er nooit genoeg van hebben. Helemaal dit najaar. We zien de enkellaarsjes in verschillende kleuren en varianten. Uiteraard in de vertrouwde zwarte kleur, maar dit najaar zien we ook veel lichte kleuren. Of je nu kiest voor leer of suède, de collectie is zeer uitgebreid. Daarnaast is de grove zool ook niet te missen dit najaar. Ze geven je outfit direct een stoere twist. Benieuwd naar mijn favorieten? Shop ze hieronder!

Enkellaarsjes

#ASSEMSTYLE

Onze schoenen, door jou gestyled. Wat is jouw Assem Style? Laat het ons zien op social media. Maak gebruik van #ASSEMSTYLE of tag ons @vandenassem. Word uitgelicht op deze pagina en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?