Skip to content
Ga terug

Getest & geliefd: Premiata sneaker

Je leest vaak dat schoenen je outfit afmaken. Ik durf te zeggen dat, dat nog wat verder gaat. Ik beschouw een paar schoenen als de drager van je outfit en die zijn dus wat mij betreft alles bepalend. Bovendien vertellen ze een verhaal! Schoenen zijn simpelweg een weerspiegeling van hoe je, je voelt en in het leven staat (tenzij je in uniform loopt of strikte regels van je baas krijgt, dan gaat deze vergelijking niet op). Mijn naam is Rob Koemans en voor Van den Assem Schoenen schrijf ik een review over sneakers van Premiata. 

Schoenen zijn voor mij absoluut het belangrijkste onderdeel van een gave outfit! Ik ben als eigenaar van ALPHENBERG altijd op zoek naar manier om interieurs op een zo hoog mogelijk niveau binnen de budgetten van mijn opdrachtgevers te laten passen. Dan moet je dus keuzes maken! Net als bij kleding. Ik neem een basic T-shirt, stoere spijkerbroek en een duurder paar sneakers om het af te maken. Ik durf te zeggen dat 50% van mijn eigen ‘kledingbudget’ naar schoenen gaat. 

Ik loop graag op een stoere en tikkeltje nonchalante schoen. Niets of niemand kan bepalen wat ik aan ga trekken, alleen ik zelf. Of ik nu een afspraak heb bij de bank of op de voetbalclub, ik draag altijd de schoen die het dichtste bij mij staat. Niet wat er zogenaamd verlangt wordt, het is tenslotte 2016.

null

Daarnaast reis ik veel naar het buitenland – ik zit dus veel in het vliegtuig – en loop ik letterlijk kilometers per dag! Als het niet in een stad is, is het wel in ons eigen magazijn. Ik vind het heel belangrijk dat mijn schoenen comfortabel zitten. Als dat niet zo is merk ik dat ook direct! Toen ik de vraag kreeg om een review te schrijven over een paar schoenen die ik online mocht uitzoeken, heb ik de tijd genomen om het juiste te kiezen.  Ik wil namelijk een paar schoenen die het verschil maken. En dat doen ze. Ik koos voor de sneakers van het merk Premiata.

null

Ik garandeer je dat deze schoenen een absolute voltreffer zijn bij welke outfit dan ook! Zodra ik de eerste stap op kantoor zette, werden ze direct opgemerkt door de mannen op kantoor. De kracht van deze schoen zit hem vooral in de detaillering. Die zorgt ervoor dat je er direct op ‘klikt’. De vorm is bekend, maar met name de kleuren, het materiaalgebruik en de mysterieuze tekens op de zijkant maken deze schoen een absolute eyecatcher. Persoonlijk vind ik groen ook een erg stoere kleur. Los van de ‘looks’, biedt de schoen ook het comfort dat nodig is om er minimaal 14 à 15 uur per dag op te kunnen lopen! Ik ben er heel erg blij mee.

Ben je naar aanleiding van deze review benieuwd geworden naar het merk Premiata?