Skip to content
Ga terug

Getest en geliefd: Nike sneakers

Mijn naam is Eline Sweers en voor Van den Assem Schoenen schrijf ik een review over deze sneakers van Nike. 

Je kent het waarschijnlijk wel: elke ochtend als jij je aankleedt bedenk je welke schoenen er bij je outfit moeten en of je daar ook een bijpassende tas bij hebt. Heb je bij die ene zwarte tas nog geen mooie zwarte schoenen? Dan moeten die er zeker komen! Of je loopt door de stad en je ziet weer een geweldig paar pumps staan die super mooi bij dat ene jurkje zouden staan, ook die moet je natuurlijk hebben. Ik herken mezelf hier heel erg in. Nou moet ik wel zeggen dat ik niet veel hakken draag. Dit komt omdat ik voor mijn werk als stewardess continu op pumps loop, waardoor ik in mijn vrije tijd liever op laarsjes of sneakers loop. In de winter draag ik vaak leren laarsjes of stoere boots en in het voorjaar en de zomer loop ik graag op sneakers en slippers. Je kunt wel zeggen dat ik een kleine schoenenverslaving heb. In mijn kast staan allerlei soorten laarsjes, sleehakken, sneakers en slippers. Van stoere Timberlands en Nike Air Max tot Sendra laarzen. Mijn kast is wel onderverdeeld in winter- en zomerschoenen zodat ik er gemakkelijk bij kan. Op dit moment staan alle laarsjes al achterin en de sneakers staan voorin zodat ik er goed bij kan, want ja, het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat ik de stad en festivals weer onveilig kan maken op mijn sneakers.

Toen ik deze Nike sneakers op assem.nl zag staan, sloeg mijn hart over. Deze moet ik hebben! 

null

Nike sneakers

Deze sneakers zijn echt helemaal mijn smaak. Sowieso ben ik een groot fan van Nike gympen. Ik heb een paar prachtige Nikes om mee te sporten en ben ook in het bezit van een paar Nike Air Max, dus dit model was meer dan welkom om mijn Nike collectie uit te breiden. Dit model heet de Nike Internationalist. De schoen is gemaakt van beige geweven stof dat wordt afgewisseld met blauwe suède stukken. De zool is van rubber waardoor je goede grip hebt en niet snel zult uitglijden. 

null

De schoenen ontving ik keurig verpakt in de originele verpakking. Ze waren goed ingepakt en ik kreeg er een leuk kaartje bij. De verzending was ook erg snel. Omdat deze niet op voorraad waren in mijn maat, moesten ze ergens anders vandaan komen, maar alsnog kreeg ik de sneakers drie dagen later. Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt. Als je iets bestelt, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Ik kon ze dezelfde week nog aan!

null

Nadat ik de schoenen had binnengekregen, ben ik met mijn vriend de stad in gegaan. Ik woon in het mooie centrum van Haarlem en het was prachtig weer. Tijd voor een lange wandeling. We zijn over de grachten van Haarlem gelopen en door de winkelstraat. Al met al hebben we meer dan 11.000 stappen gemaakt (handig zo'n app op je telefoon). Ik heb de sneakers de hele dag aangehad en ze zaten heerlijk. Ze zijn zo licht dat je niet eens door hebt dat je schoenen aan hebt. 

De sneakers draag ik het liefste met een leuke jeans en een simpele top. Ik rol de jeans een stukje op zodat je ook een stukje huid ziet en draag er lage sokjes in. Zoals je op de foto ziet was dit mijn outfit voor de lange wandeling in Haarlem. Mijn broek is blauw en het shirtje is legergroen. Precies de kleuren die je terugziet in mijn nieuwe sneakers. Ik ben super blij met deze sneakers en ga hier de komende zomer heel veel plezier van hebben. Je zult mij nog vaak op foto's spotten met deze gave sneakers.

Tekst & foto's: Eline Sweers

Benieuwd naar onze andere sneakers?