Skip to content
Ga terug

Behind the brand: Lina Locchi

Na een broeierig 2018 breekt de winter toch écht aan in de wat-minder-gezellige-januarimaand van 2019. Op de valreep nog een paar booties scoren voor de winter? Bekijk dan onderstaande toppers van het merk Lina Locchi uit onze SALE-collectie. 

Lina Locchi: vrouwelijk en elegant

Al jaren is Lina Locchi een bekende naam binnen de collectie van Van den Assem. Het schoenenmerk staat voor vrouwelijkheid, elegantie en een uitstekende afwerking. Voorzien van de laatste trends, maar altijd met een klassiek karakter. Lina Locchi maakt zich geliefd onder verschillende doelgroepen. Verschillende stijlen combineren of ga je liever voor een strakke, casual look? Met een paar schoenen van Lina Locchi creëer je jouw eigen unieke stijl. 

Boots: minimalistisch en verschillende kleuren

Deze winter focussen de Lina Locchi-ontwerpers zich wederom op minimalistische designs die bij verschillende stijlen en smaken passen. Gemaakt van hoogwaardige materialen én – zoals we van het merk gewend zijn -  verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op zoek naar dat ene paar enkellaarsjes voor een leuk prijsje? Bekijk dan onze favoriete SALE-booties van Lina Locchi. 

null

Klassiek hoog

De klassieke boot met een hoge hak is net als de little black dress een musthave item in je garderobe. Mist er nog een zwarte enkellaars met hoge hak in je schoenenkast deze winter? Deze bootie is vervaardigd uit zwart suède en heeft een hak van ongeveer 7 cm hoog. Benieuwd geworden naar alle klassieke enkellaarsjes van Lina Locchi?

Shop Lina Locchi enkellaarsjes
null

Lina Locchi chelsea boots

Een andere klassieker binnen de enkellaarzen betreft de chelsealaars. Dit tijdloze en regenbestendige model van Lina Locchi is uitgevoerd in zwarte lak en draag je simpelweg onder een jeans, rok en tijdens de regenachtige winterdagen.

null

Western

Een dosis cowgirl toevoegen aan je outfit? Ga dan voor deze western-bootie, uitgevoerd in cognac-kleurig suède en voorzien van een stevige houtlook-hak. Benieuwd naar alle western boots van Lina Locchi?

Spreekt de stijl van Lina Locchi je aan en wil je graag weten uit welke andere musthaves de collectie van Lina Locchi bestaat?