Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Behind the brand: Ibana

Geplaatst op 25-08-2021

Ibana, of Ibana Rouge zoals het merk volledig heet, is van origine een Nederlands tassenmerk. In tien jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een compleet leerlabel. Naast tassen vindt u in de collectie van Ibana ook leren jassen, jurken, broeken, leggings en accessoires. De multifunctionele items van Ibana kunt u dragen naar uw werk, in uw vrije tijd of naar een bijzondere gelegenheid. Het aantrekkelijke aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kledingstukken. Zo blijft de collectie fris en helemaal up-to-date.

Vrouwelijk met een stoere touch

Als u op zoek bent naar een stoere look zonder daarbij in te hoeven leveren aan vrouwelijkheid, dan zijn de items van Ibana Rouge echt iets voor u. De leren items hebben vaak een mooie twist. Denkt u hierbij aan prachtig afgewerkte leren jasjes met een asymmetrische rits, afgezet met een opvallende kleur of voorzien van franjes of ruches.

Leer is hot

De oprichters van het leerlabel hebben jarenlang gewerkt in de leerindustrie en zijn met recht echte kenners te noemen. Omdat leer een natuurlijk product is en geen enkel leren kledingstuk er hetzelfde uitziet, is ieder item uniek te noemen. De afgelopen jaren is de vraag naar leren items ontzettend toegenomen. Kochten we vroeger een leren kledingstuk omdat het lang meeging en functioneel was, is leer nu meer een onderdeel geworden van de basisgarderobe. Een leren legging of een bikerjack zijn voorbeelden van basics waar u eindeloos mee kunt combineren.

Tip van de sluier: de collectie van Ibana

Om een goed beeld te krijgen van deze stijlvolle Nederlandse leercollectie laten we enkele leren eyecatchers zien, waarmee u zeker gezien mag worden. Centraal staat het bikerjack. Een tijdloos item, dat matcht met vele items uit uw garderobe.

Ibana item 1: korte zwarte leren bikerjack

Het korte zwarte leren bikerjack is een altijd-goed-item. Dit exemplaar is stoer en vrouwelijk, voorzien van een asymmetrische rits en een ronde hals. Draagt u hem casual op een mooie denim of romantisch stoer op een lange rok. Een echte musthave of lusthave zoals ze bij Ibana zeggen, voor in het najaar. 

 

Ibana item 2: korte rode leren bikerjack

Dit bikerjack in statement rood trekt veel bekijks. Want hoe u het ook wendt of keert: hij knalt! En dat is soms gewoon even nodig. Classy grijs, sfeervol groen of chic zwart is natuurlijk prachtig, maar rood heeft pit. De jas is gemaakt van de beste leersoort, zodat hij een heel leven mee kan gaan. 

 

Ibana item 3: korte zwarte leren bikerjack met studs

Net even anders, dat is dit zwarte leren bikerjack met all over zilver- en bronskleurige studs. Aan de voorkant van de jas zitten een ritssluiting en twee ritszakken. Dit bikerjack bestaat voor honderd procent uit leer en de binnenvoering voor honderd procent uit polyester. Super stijlvol en vrouwelijk: we love it! 

Nog meer Ibana

Ibana staat bekend om haar multifunctionele leeritems. Niet alleen het bikerjack, maar ook de leren broek is een echte basic. Een leren broek kan zowel casual als zakelijk gedragen worden. Qua schoenen laat een leren broek zich heel gemakkelijk combineren met allerlei soorten schoenen. Denk aan een mooie sneaker, een sexy pump maar ook een stoere bikerboot. Als top draagt u bijvoorbeeld een blouse of ee=n fijn gebreide trui in de kleur rood of zwart. Met zo'n outfit begint uw dag meteen goed!