Skip to content
Ga terug

Behind the brand: Giorgio 1958

Elegant, traditioneel en met een perfect comfort. Het exclusieve merk Giorgio 1958 kent haar oorsprong in Italië, waar het enkele decennia geleden begon met het verkopen van prestigieuze herenschoenen. Met name door de heren Giorgio Cugnigni, Marcello Fratini en Lino Donnari is Giorgio 1958 succesvol geworden en heeft het veel naamsbekendheid verkregen in Nederland en België. 

Ieder schoenenlabel heeft een eigen kijk op de toekomst. Giorgio 1958 richt de pijlen vooral op innovatie, dynamische ontwerpen en het versterken van haar positie op de huidige schoenenmarkt. Om die reden is het merk vrijwel altijd bezig met vernieuwing, uitbreiding en het waarborgen van de kwaliteit van haar schoenen. 

Collectie Giorgio 1958 bij Van den Assem

Dit seizoen kunnen de heren smullen van een zeer uitgebreide collectie van Giorgio 1958 in de winkels en webshop van Van den Assem Schoenen. Gesp- en veterschoenen, maar ook enkelhoge boots sieren onder andere de najaarscollectie van deze Italiaanse topper. Benieuwd? Een drietal ontwerpen hebben wij hieronder op een rij gezet. 

null

Klassieke veterschoenen

Een van de klassieke ontwerpen uit Giorgio’s collectie betreft deze veterschoen. Uitgevoerd in ingepoetst, cognackleurig leer en met een nette uitstraling. Een schoen die zich goed laat combineren met zowel een casual als een zakelijke outfit. 

null

Leren boots

Een goede laars mag niet in je schoenenkast ontbreken: zeker met de onvoorspelbare winterdagen in het verschiet zorgt een stevige boot voor warme voeten en een stevige grip tijdens het lopen op natte of gladde paden. Zo ook deze boot, uitgevoerd in cognackleurig leer en alom gesierd door een slangenprint. 

null

Suède veterschoenen

Groen, bij uitstek dé kleur voor heren in het najaar. Ook deze oxford-veterschoen is uitgevoerd in de trendy, groene kleur. Een neuskrans op de carré neus zorgt voor een extra elegante look en het zachte suède maakt de schoen geschikt voor allerlei gelegenheden.

Welk ontwerp van Giorgio 1958 is jouw favoriet? 

Van den Assem verkoopt de collectie van Giorgio 1958  in geselecteerde filialen en onze webshop. Liefhebber van klassieke herenschoenen met Italiaanse flair? Of schoenen van Giorgio 1958 bekijken? Bezoek dan regelmatig onze webshop, we vullen de collectie van Giorgio 1958 namelijk geregeld aan!