Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Trend: animal print schoenen

Vorig jaar zomer was de witte sneaker een enorme trend. De witte sneakers waren niet meer weg te denken uit het modebeeld en werden gedragen door bekende bloggers en artiesten. Dit seizoen krijgen de sneakers extra pit door opvallende animal prints. De dierlijke invloeden die veel terugkomen in de nieuwe collecties zijn: de slangenprint, de vertrouwde luipaardenprint, een krokodillen of lizard motief en de zwart witte strepen van de zebra. De dierlijke prints worden gecombineerd met leder, suéde en metallic accenten. We kunnen wel vaststellen dat de animal print sneaker een van de grootste voorjaarstrends is. Niet alleen sneakers maar ook ander schoenen met animal print blijven favoriet dit jaar. Wij zetten onze favorieten voor je op een rij!

Item 1 of 5

Maar niet alleen schoenen met animal print zijn een trend. Wat te denken van pantoffels of andere accessoires. Juist de panterprint gebruiken als accessoires dit seizoen zie je veel terugkomen.

Item 1 of 2

Wil je je eigen animal collectie helemaal up to date houden? Bekijk dan hier al onze schoenen accessoires met animal print