Skip to content
Ga terug

Zomertrend: 5 schoenen met bijpassende tas

Je tas afstemmen op een nieuw paar schoenen? Een opgave die in eerste instantie makkelijk lijkt, maar het in de praktijk helaas niet altijd is. Om je op weg te helpen, hebben wij een top 5 samengesteld van schoenen- en tassencombinaties, voorzien van de trends van 2017 en uiteraard verkrijgbaar in geselecteerde Van den Assem-filialen en in onze webshop.  

5. Peter Kaiser & Furla

De peeptoe-sandaal mag weer aan! Peter Kaiser’s lakleren pump is uitgevoerd in een zachtroze tint en is uniek door de bijzondere hak die overloopt in de loopzool. Een bijpassende tas? Ga dan voor de zalmkleurige schoudertas van Furla, een prachtig model waarin kwaliteit en elegantie zichtbaar hand in hand gaan.

4. Hogan & DKNY

Voor dames met lef en gevoel voor mode: de hoge sleehaksandaal van Hogan voldoet aan alle kwaliteitseisen en is voorzien van kurk, een van de meest voorkomende schoentrends deze zomer. Een tas die naadloos op de schoen aansluit is de wit leren handtas van DKNY. Een gouden tip: combineer de schoenen en tas met een lichtblauwe jeans en een witte blouse om je zomerse look te benadrukken.  

3. Adidas & Gianni Chiarini

Liefhebber van metallics? In 2017 barsten de schoencollecties van deze geliefde trend, die zowel door jong als oud gedragen wordt. Combineer bijvoorbeeld de Superstar Metal van Adidas Originals met de zilverkleurige tas van Gianni Chiarini. Maak vervolgens de items dé eyecatchers van je outfit door de kleuren zwart en marineblauw in je kleding terug te laten komen.  

2.  Unisa & Kate Spade New York

In de zomer is er meer behoefte aan kleuren en vrolijke patronen. Onderstaande combinatie bestaat uit de rode Yaca-sandalen van Unisa en de Scenic Route Cactus Little Babe-handtas van Kate Spade New York. Ontwerpen die verrijkt zijn met opvallende patronen en waar wij helemaal vrolijk van worden!

1. Michael Kors & Michael Kors

De absolute nummer 1 onder de schoenen- en tassencombinaties komt van het Amerikaanse imperium Michael Kors. De kleuren goud, zilver en roségoud komen we in de sandaal tegen en past daardoor perfect bij de goudkleurige Ginny Medium Crossbody.