Skip to content
Katja  - 
Ga terug

Ken je deze herenschoenen grote maten al?

Iedereen is anders. En er is dus ook geen voet hetzelfde. Breed, smal, plat, klein, groot, met of zonder knobbels, warmtebloedig of kouwelijk: zoveel mensen, zoveel verschillende voeten. En ook de maat varieert van mens tot mens. In dit artikel staat de man met grote voeten centraal. En bij grote voeten horen herenschoenen in grote maten. Lees meer over merken herenschoenen maat 48, 49 en 50, de bijbehorende maattabellen en maak kennis met diverse merken die grote voeten van grootse schoenen voorzien.

In dit artikel lees je meer over:

  • Merken herenschoenen maat 48
  • Merken herenschoenen maat 49
  • Merken herenschoenen maat 50
  • Maattabellen
  • Meer over merken herenschoenen grote maten

Merken herenschoenen maat 48

Ben jij gezegend met schoenmaat 48? Dan kun jij alle kanten op. Maat 48 is niet de minste maat, maar in grote-maten-land goed vertegenwoordigd bij merken zoals: Blackstone, Floris van BommelGiuseppe MaurizioHarrisMagnanniNubikkVan Bommel en Warmbat. Je ziet, dat is een hele rij aan prachtmerken bij elkaar. Keuze te over. Sommige merken komen van Nederlandse bodem, zoals BlackstoneFloris van Bommel en Nubikk. Met een echte Giuseppe Maurizio of een Harris aan je voeten ben je verzekerd van Italiaans vakmanschap. Magnanni staat voor Spanish design. Oftewel: jij kunt alle kanten op. Wordt het er eentje van Neerlands trots, Italiaanse passie of met Spaans temperament? Mocht je overigens nog een warm paar voor aankomende winter zoeken wanneer je thuis wil ontspannen? Dan is Warmbat jouw merk. Heerlijke pantoffels gemaakt van Merino sheepskin. Beentjes omhoog en genieten maar!

Maattabellen merken herenschoenen maat 48

Wie de schoen past, trekke hem aan. Maar ja, dan moet hij wel passen. Schoenen in de juiste maat kopen, is in een fysieke winkel soms al lastig (zit mijn teen er nu wel of niet tegenaan?), laat staan dat het online wel in één keer lukt. Daarom is het verstandig om de maattabellen te checken die sommige merken op hun website plaatsten. De ene (grote) maat is de andere niet namelijk. Hieronder vind je linkjes naar de maattabellen van diverse merken. Niet alle merken zijn voorzien van een maattabel, maar wel van een pasvorm-tip.

  • Blackstone heeft een handige maattabel geplaatst op hun website. De ontwerpen van Blackstone vallen over het algemeen normaal op maat.
  • Floris van Bommel heeft een maattabel voor zowel schoenen als riemen. Handig! De ontwerpen van Floris van Bommel vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een halve maat groter). Wij adviseren een halve tot hele maat kleiner te bestellen.
  • De ontwerpen van Giuseppe Maurizio vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een maat groter). Wij adviseren een maat kleiner te bestellen.
  • Harris schoenen vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer anderhalve maat groter). Wij raden aan anderhalve maat kleiner te bestellen.
  • De schoenen van het Spaanse merk Magnanni vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een halve maat groter).
  • Op de website van Nubikk vind je uitgebreide informatie over de pasvorm van Nubikk schoenen en het bepalen van je schoenmaat. Ook vind je er een maattabel. Want schoenen die in één keer passen is goed nieuws voor jou, voor Nubikk en de natuur. Jouw bestelde schoen hoeven immers niet teruggestuurd te worden. Goed om te weten: de ontwerpen van Nubikk vallen over het algemeen ruim (ongeveer een hele maat groter). Wij raden aan één maat kleiner te bestellen.
  • Check de maattabel voor Van Bommel schoenen en je bestelt direct het perfect passende paar. Van Bommel schoenen vallen normaal op maat.
  • De Warmbat Australia pantoffels vallen normaal op maat.

Merken herenschoenen maat 49

Heb jij schoenmaat 49? Ook dan hoef je niet op blote voeten te lopen. Er zijn namelijk twee mooie Italiaanse merken die uitblinken in kwaliteit en vakmanschap met prachtschoenen in maat 49. Giuseppe Maurizio en Harris kunnen zowel jouw zakelijke outfits als jouw casual look voorzien van de finishing touch. Ben je juist op zoek naar iets stoerders? Iets meer vrije tijd? En iets meer avontuur? Ook Blackstone maakt schoenen in maat 49. Stevig Dutch design in een trendy jasje.

Maattabellen merken herenschoenen maat 49

Om ervoor te zorgen dat je de juiste maat bestelt van jouw nieuwe favoriete schoen is het handig om te weten hoe een schoen valt. Ieder merk is anders, dus de pasvorm kan afwijken van wat je gewend bent. Hieronder vind je een maattabel behorende bij het merk of een pasvorm-tip.

  • Blackstone heeft een handige maattabel geplaatst op hun website. De ontwerpen van Blackstone vallen over het algemeen normaal op maat.
  • De ontwerpen van Giuseppe Maurizio vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een maat groter). Wij adviseren een maat kleiner te bestellen.
  • Harris schoenen vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer anderhalve maat groter). Wij raden aan anderhalve maat kleiner te bestellen.

Merken herenschoenen maat 50

Er is altijd een baas boven baas. Jij hebt schoenmaat 50 en daar ben je trots op! Heren met schoenmaat 50 moeten vaak wel hun best doen om een mooie en perfect passende schoen te vinden. Geen nood, wij hebben twee fijne merken gevonden waar je alle kanten mee op kunt. Zo is er Italiaans design waar klassiek en modern hand in hand gaan. We hebben het over Giuseppe Maurizio schoenen die iedere outfit een instant upgrade geven. In je vrije tijd draag je wellicht liever een meer casual schoen. Een schoen waar je meters mee kunt maken, die tegen een stootje kan. Dan moet je bij Blackstone zijn. Stevige schoenen van Nederlandse bodem.

Maattabellen merken herenschoenen maat 50

Misgrijpen is niet fijn en de verkeerde maat bestellen erg onbevredigend. Check op voorhand de maattabel van het merk dat je voor ogen hebt, zodat je (bijna) zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Hieronder vind je meer informatie over de pasvorm van de merken Giuseppe Maurizio en Blackstone.

  • Blackstone heeft een handige maattabel geplaatst op hun website. De ontwerpen van Blackstone vallen over het algemeen normaal op maat.
  • De ontwerpen van Giuseppe Maurizio vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een maat groter). Wij adviseren een maat kleiner te bestellen.

Merken herenschoenen maat 48, 49 en 50 in het kort

Leven op grote voet hoeft geen probleem te zijn. Je moet alleen wel weten waar je moet zoeken. En niet ieder merk spreekt je evenzeer aan. Hieronder lees je meer over de merken die, naast de meest gangbare maten, ook de grote maten in hun collectie de ruimte geven. Welk merk past bij jou?

Blackstone

Blackstone is een merk met een stoer en robuust imago. Naast dat stoere zien we ook verfijning, een goede afwerking en pure kwaliteit. Blackstone herenschoenen zijn de perfecte schoenen voor de avonturier, die er tegelijkertijd trendy bij wil lopen. De Blackstone herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 39 tot vaak 47 en soms zelfs tot maat 50.

Floris van Bommel

De schoenen van Floris van Bommel zijn trendy en eigentijds. Je herkent ze aan de hippe kleuren en het eigenwijze design. De collectie van Floris van Bommel bestaat zowel uit een casual als een dressed collectie. Zo zijn er sportieve herenschoenen die passen bij een casual look. Daarnaast zijn er diverse modellen welke geschikt zijn voor een zakelijke outfit.

Giuseppe Maurizio

Zeg je Giuseppe Maurizio dan zeg je Italiaanse allure en authenticiteit. Klassieke ontwerpen worden gecombineerd met hedendaagse accenten, waarbij kleuren als cognac, bruin, blauw, grijs en zwart de boventoon voeren. Handgemaakte, fraaie details geven de schoenen een tijdloze uitstraling.

Harris

Ga je voor tijdloos en stijlvol? Dan is het Italiaanse merk Harris een merk naar je hart. Naast tijdloos weet Harris iedere schoen te voorzien van een snufje trend, waardoor Harris-schoenen bij velen in de smaak vallen. Daarnaast worden de schoenen van enkel kwaliteitsmaterialen gemaakt en valt er aan de afwerking werkelijk niets aan te merken.

Magnanni

Ben jij een moderne man met een zwak voor stijlvolle klassiekers? Dan moet je kennismaken met het Spaanse schoenenmerk Magnanni. Alle schoenen van dit luxe merk zijn handgemaakte kunstwerkjes. Alleen het zachtste, mooiste leer is gebruikt om deze schitterende schoenen te vervaardigen. Hierdoor hebben ze een chique uitstraling. Schoenen van Magnanni zijn echte klassiekers die mooi staan onder een pak of pantalon. En ze zijn ook bedreven in het maken van schoenen voor voeten met grote maten!

Nubikk

Nog zo'n prachtmerk uit eigen land. Een echte Nubikk is tijdloos met een knipoog naar de trends van nu. De schoenen van dit trendy merk hebben een mooie belijning en perfecte pasvorm. Het leer van de Nubikk schoenen is van hoge kwaliteit en de schoenen zijn aan de binnenkant met leer gevoerd. De collectie van Nubikk is prachtig te combineren met je trendy, casual outfit.

Van Bommel

Het merk Van Bommel laat zich het best omschrijven als klassiek. Stijlvol klassiek. Gemaakt van de mooiste materialen en met zorg gemaakt. Het assortiment bestaat uit klassieke herenschoenen, hippe sneakers en verschillende accessoires. Stuk voor stuk tijdloze modellen die je nog vele jaren plezier bezorgen!

Warmbat

Pantoffels draag je als je thuis bent, niet meer de deur uit hoeft en van warme voeten houdt. In de pantoffels van Warmbat wordt uitsluitend gebruikgemaakt van 100% Merino schapenwol. Je draagt iets puur natuurlijks aan je voeten en dat voel je direct! De collectie Warmbat pantoffels voor heren bestaat uit verschillende modellen; boots, slippers, mocassins en klassieke pantoffels in talloze kleuren. Deze warmhouders zijn te verkrijgen tot en met maat 48.

Herenschoenen grote maten

Dat je een grote schoenmaat hebt, wil niet zeggen dat je veroordeeld bent tot het dragen van schoenen die je niet mooi vindt. Gelukkig hebben zelfs de meest trendy merken een uitgebreide collectie waar de man met grote schoenmaat niet in wordt vergeten. Doe je te goed aan Italiaans vakmanschap, Spaanse klasse of Dutch design.