Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

3 zomerse modellen van Mace voor een stijlvolle zomergarderobe

Elk seizoen heeft items waar je niet omheen kunt, zo ook dit zomerseizoen. Klassiek design met trendy details, dat is dé omschrijving voor onze huidige favorieten. Wij hebben 3 paar schoenen uitgekozen van één van onze favoriete merken Mace, die zowel voldoen aan het kenmerk stijlvol als trendy. Mace heeft een uitgebreide tijdloze collectie die zich elk seizoen aanpast aan de laatste trends. Met deze schoenen in je zomergarderobe kun je eindeloos combineren voor al je favoriete zomermomenten. 

null

Stijlvolle instappers van Mace

Een paar instappers mag absoluut niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Wanneer je de voorkeur geeft aan een stijlvolle of klassieke look dan past deze loafer daar perfect bij. Deze instapschoen is uitgevoerd in lichtblauw en wordt gesierd met een goudkleurige ketting. Dit maakt hem niet alleen uniek, maar geeft deze schoen ook net dat beetje extra. Bijzonder aan deze schoen is dat de achterzijde flexibel is, waardoor je geniet van een betere pasvorm. Naast de kleur blauw is deze schoen ook verkrijgbaar in de zomerse kleuren beige en roze. Liever een klassieke kleur? Kies dan voor donkerblauw of zwart. Zo kan dit paar uit de zomergarderobe ook meteen door naar het volgende seizoen.

null

Sassy slippers van Mace

Een zomer zonder slippers is geen zomer. Helemaal on-trend zijn deze stijlvolle slippers met vlechtpatroon. Gevlochten materiaal en pasteltinten zie je beiden veel terugkomen dit seizoen. Beide trends komen samen in deze elegante slipper. De leren binnenzool zorgt er voor dat deze schoen naast classy ook nog eens erg comfortabel is. De hak geeft deze schoen zijn klassieke look maar is laag genoeg om een mooie wandeling over de boulevard mee te maken. Draag dit zomerse model met een lange of juist kortere jurk voor een classy look, of kies voor een casual look door de slipper te combineren met jeans. Waar je ook voor kiest, deze slipper past er bij!

null

Sportieve sneakers van Mace

Wil je liever wat sportiever op pad maar nog steeds stijlvol? Kies dan voor een sneaker in een lichte kleur deze zomer. Onder een rok, onder een jeans of juist onder een nette pantalon, deze schoen combineert overal goed bij. Lichte kleuren zijn altijd geschikt voor de zomer, maar om wat meer op te vallen kozen we er voor om juist deze schoen uit te lichten. Deze lage dadsneaker blinkt namelijk uit door de subtiele gouden details op de achterbies en bij de veters. Op deze manier shine je net even wat meer dan met een sneaker in slechts één kleur. De dikke zool maakt dat deze schoen heerlijk loopt en jouw outfit een casual feel geeft. Met deze schoen straal jij deze zomer, waar je ook naartoe gaat.

Altijd in style en on trend met Mace

Met deze drie exemplaren kom je altijd en overal stijlvol voor de dag. Op kantoor, op de boulevard of op het terras. Met de huidige collectie van Mace weet je zeker dat je er stijlvol bij loopt en extra geniet van de zomer.