Skip to content
Ga terug

Stylingtips by Lonneke Nooteboom

Blogster Lonneke Nooteboom is al 15 jaar styliste en personal shopper. Lonneke Nooteboom geeft dit keer en aantal stylingtips over haar outfit. Lonneke begint altijd met één eyecatcher en styled daar de outfit omheen. Deze manier van outfits combineren, werkt perfect voor iedereen! Lonneke geeft als tip dat het belangrijkste kledingstuk een key piece moet zijn, waar je de rest van de outfit omheen creëert. Je laat de eyecatcher uit jouw outfit nog meer opvallen door de rest van je outfit rustig te houden. Zo creëer je balans en klasse.

Voor haar outfit dit keer kiest Lonneke als eyecatcher een coole trui van het Belgische modemerk Essentiel Antwerp, gecombineerd met een losvallende zwarte broek van Stella Nova, een witte blouse met een fijn ruitje van Dante6 en een vest van Essentiel Antwerp. Lonneke styled haar outfit af met een paar witte sneakers van Adidas Originals. Waar vroeger alleen nog witte sneakers op het tennisveld of tijdens een sportieve dag gedragen werden, zijn witte sneakers nu een absolute fashion hit en worden overal mee gecombineerd. Witte sneakers kunnen onder een jurkje, een driekwartrok, een skinny jeans of een short, het maakt tegenwoordig niets uit! Lonneke draagt de witte sneakers van Adidas Originals tegenwoordig dan ook veelvuldig en was meteen weg van deze sneakers. De sneakers zijn vintage én stoer. De witte sneakers van Adidas Originals zijn verkrijgbaar bij de filialen van Van den Assem Schoenen en online. 

Naast de witte sneakertrend, licht Lonneke nog een aantal trends toe voor aankomende zomer:

Victorian and Romantic Style
Deze ultra-vrouwelijke trend is geïnspireerd op de stijl van vroeger. Bij de Victorian and Romantic Style zien we veel lichte pastelkleuren met een edgy touch. Ook om de kleine bloemenprint kun je niet heen.

Latin Influence
Bij deze trend staat de kleur rood centraal. Maar ook witte en zwarte accenten zagen we al veelvuldig op de catwalk. Ruches, laagjes en vloeiende lijnen geven echt dat Spaanse gevoel.

Sparkle Motion
Pailletten en andere glimmende materialen waren nog nooit zo hot als komend seizoen! Denk aan veel blingbling en het metallic effect.

Pyjama Party
Normaal zijn pyjama’s voor in de slaapkamer, maar dit seizoen mogen ze ook overdag gedragen worden. Denk aan comfortabele broeken met bijpassende blouses in dezelfde kleuren, die gemaakt zijn van glanzende en zijden stoffen.

Stripes
Streepjes zien we elk seizoen terug komen, maar altijd net even anders. Aankomend voorjaar en zomer zien we een subtiele streep waar je zelfs lichtelijk duizelig van kan worden. De streepjes kunnen in dezelfde kleur, maar ook in verschillende kleurencombinaties.