Skip to content
Katja  - 
Ga terug

De mooiste VIA VAI schoenen van herfst/winter 2021

Nu de herfst officieel zijn intrede heeft gedaan, is het de hoogste tijd om je klaar te maken voor datgene wat komen gaat. En wat er dan precies gaat komen, is altijd maar de vraag wat betreft het najaar. Gelukkig is daar VIA VAI. Het schoenenmerk waar je alle kanten mee op kunt. Van sneaker tot laars en van enkellaarsjes tot Chelsea boot. VIA VAI heeft het.

De mooiste VIA VAI schoenen van herfst/winter 2021

VIA VAI is Italiaans voor: ‘Ga jouw weg.” En dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Letterlijk omdat de schoenen van VIA VAI comfort hoog op de prioriteitenlijst hebben staan en figuurlijk omdat het merk staat voor vrijheid. Volg je hart en laat zien wie je bent. Kies je eigen pad en maak je dromen waar. Dat doen we dan ook graag op een van de modellen uit de VIA VAI collectie van herfst/winter 2021!

VIA VAI herfst/winter collectie 2021: heb je deze al gezien?

Wij schoenenliefhebbers maken graag een beetje ruimte voor een vers lievelingspaar. In dit geval is het (bijna) noodzaak, want een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe impuls. Als we de herfst/winter collectie 2021 van VIA VAI zien, vinden we het geen enkel probleem om de schoenenkast wat te herschikken. Hoe meer schoenen, hoe meer vreugd immers. Hieronder zie je een greep uit de zinderende herfst/winter collectie van dit Nederlandse merk van Italiaans allure.

null

Camelkleurige enkellaarzen

De laars der laarzen is toch wel de enkellaars. Dit exemplaar is gewild en geliefd en dat begrijpen we maar al te goed. De warme kleur in combinatie met het stoere uiterlijk voorziet menig herfstoutfit van de juiste dosis fashion. Hij loopt heerlijk dankzij de leren binnenkant en een stevig contrefort. Je trekt deze laars gemakkelijk aan en uit dankzij de rits aan de binnenzijde. De dikke rubberen zool in dezelfde kleur heeft een grof profiel voor stevige grip. Tip: combineer deze tint met wit en je houdt nog even vast aan de zomer. Kies je juist voor een donkere kleur, dan omarm je daarmee het najaar.

Camelkleurige enkellaarzen

Item 1 of 4
null

Camelkleurige laarzen

Soms verlang je naar een goede hak. Of ben jij een professionele hakkenloper en loop je altijd op een paar hooggehakte schoenen? Wat je relatie met de hakschoen ook is, deze driekwart laars vraagt erom gedragen te worden. Camel is een populaire herfsttint. Zacht en toch uitgesproken. De schoen wordt gesierd door verschillende deelnaden op de voet. Het aan- en uittrekken wordt versoepeld met behulp van de rits aan de binnenzijde van de schacht. De bovenzijde bevat wat elastiek om het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenzijde is uitgevoerd in leer en een stevig contrefort draagt bij aan het loopcomfort. De rubberen zool heeft een fijn profiel. Goed nieuws voor de iets kleinere dames onder ons: de hak meet circa 8 centimeter.

VIA VAI laarzen

Item 1 of 3
null

Zwarte enkellaars

Er zijn van die dagen die vragen om een stoere outfit. Wij denken aan wind, neerslag en andere herfstachtige perikelen. Dan wil je sterk voor de dag komen. Deze zwarte enkellaars staat perfect bij jouw skinny, leren broek of -waarom niet- korte rok met maillot. Deze enkellaars is uitgevoerd in grain leer in de kleur zwart. Voor wat extra pit is de schoen voorzien van een riem met een goudkleurige gesp. De binnenzijde van de schacht heeft een rits en de achterzijde een treklus. Aan- en uittrekken is daarmee geen enkel probleem. De binnenkant is uitgevoerd in leer en een stevig contrefort draagt bij aan het loopgemak. De dikke rubberen zool in dezelfde kleur heeft een grof profiel voor stevige grip.

null

Dadsneaker in gebroken wit

De dadsneaker kwam, zag en bleef. De sneaker met chunky zool is nog altijd favoriet bij velen. Gelukkig maar! Want zo’n fijne sneaker zit niet alleen heel erg lekker, hij voorziet je ook nog eens van een paar extra centimeters. Geen pijnlijke voeten, wel meer lengte. Dat is dus win-win. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in leer met verschillende deelnaden en stiksels. De binnenkant is uitgevoerd in leer. Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijke inlegzaal, dan kan dit. Het voetbed is uitneembaar. Dat betekent nog meer comfort! De rubberen bubble zool heeft een grof profiel voor stevige grip.

Dadsneakers

Item 1 of 4

Meer over VIA VAI

Waar een klein land groot in kan zijn. Als voorbeeld: de Hollandse schoenenbusiness. Ons bescheiden Nederland kent een aantal prachtmerken. Denk aan Floris van Bommel, Nubikk, Blackstone en ja, ook VIA VAI heeft zijn roots in Nederland liggen. Kaatsheuvel om precies te zijn. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, ontstaan de nieuwe collecties nog altijd aan de tekentafel daar in Kaatsheuvel.

Laat je zien

VIA VAI, ‘ga jouw weg’, staat voor power en expressie. Voor dames met een eigen stijl. Die weten wat ze willen en hoe ze daar willen komen. Met een paar VIA VAI’s aan je voeten gaat het je lukken. De collecties van VIA VAI worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit, eigengereidheid en Italiaans design.

Waar heb je zin in?

Ja, waar heb je zin in? Want in welke mood je ook verkeert, VIA VAI heeft een passend model voor jou. Het schoenenlabel kent een uiteenlopende collectie. Is jouw schoenenkast toe aan sneakers? Je hebt bij VIA VAI de keuze uit chunky en sportief tot minimalistisch en clean. Ben jij meer het type stoere look of vind je het leuk om af te wisselen qua stijl? Bekijk dan het ruime aanbod VIA VAI boots en ontdek de meest trendy eyecatchers: van veterboots tot Chelsea boots. Ook voor de klassieke touch kun je bij VIA VAI terecht. Denk aan een paar klassieke enkellaarsjes voor een tijdloze look. Voor aankomend seizoen is het goed een blik te werpen op de laarzencollectie. Halfhoog, driekwart en hoog: wat je voorkeur ook is, VIA VAI heeft de laars in de collectie. Wanneer we de winter achter ons laten, maakt de collectie plaats voor de meest stijlvolle VIA VAI sandalen, sleehakken, espadrilles en loafers. En dan zijn we rond.