Skip to content
Ga terug

Marvelous Mint: de leukste schoenen in mintgroen

Modewinkels zijn snoepwinkels. Voor menigeen was dit wellicht altijd al zo, maar nu zachte snoep- en ijscokleuren hoogtij vieren, is de gelijkenis helemaal treffend. De kledingrekken hangen vol items in heerlijke pasteltinten. Een van de hotste kleuren is mintgroen. Deze frisse kleur is veelzijdiger dan je denkt en mag ook buiten de zomer gedragen worden. Nog geen pastelgroen in jouw kledingkast? Lees verder hoe je mintgroen draagt.

Fris als pistache-ijs

Combineren met wit of zwart ligt voor de hand. Toch zijn ook andere basic kleuren zoals donkerblauw, beige en grijs een mooie match met mintgroen, net zoals denim. Mag het voor jou wat minder safe, ga dan voor een mix met goud of zilver of kies – lekker fashionable – voor andere pasteltinten zoals poederroze. Geen zin om te combineren? Zelfs een look van top tot teen in fris mintgroen kan prima!

Damesschoenen in mintgroen

Item 1 of 5

Romantisch of rocking mintgroen 

Mintgroen is een heerlijke kleur waarmee je looks in verschillende stijlen kunt creëren. Het stylen van outfit met een romantische feel is niet de enige mogelijkheid. Ook stoere types kunnen deze zomerse pastelkleur rocken. Voor een vrouwelijk ensemble draag je een jurk met een mintgroene sleehaksandaal, of kies voor een pastelgroene jumpsuit. Een pastelkleurig bikerjack met een witte denim maakt de kleur al wat minder lief.

null

Mintgroene slippers van Mace

Combineer je mintgroen met zwart leer, dan ontstaat een krachtige look met een frisse touch. Deze zachte mintgroene suède slipper met vlechtwerk van Mace vormt het perfecte contrast met de stoere zwartleren broek.

Shop damesslippers van Mace

De leukste schoenen in mintgroen

Op zoek naar mintgroene schoenen? De kleur leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld sneakers, sandalen of zomerse espadrilles.