Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Kleurrijke sneakers combineren doe je zo!

Witte sneakers zijn al meerdere seizoenen een trend. Inmiddels is de witte sneaker zo ingeburgerd in onze schoenenkast, dat we eigenlijk niet eens meer spreken van een trend, maar meer van eenbasic. Als tegenhanger van de witte sneaker, met hun cleane en rustige look, zien we dit seizoen een scala aan kleurrijke exemplaren of sneakers met kleurrijke accenten. Dat een kleurrijke sneaker niet moeilijk te combineren is, laat Sofie u zien in onderstaande trendvideo. 

Roze GHOUD sneaker

Deze roze sneaker van GHOUD is door haar excentrieke kleurenpalet al een echte blikvanger. Daarnaast hebben de sneakers van GHOUD nog een uniek element, namelijk de zool. De zool van de schoen steekt aan de achterkant een beetje uit ten opzichte van het bovenwerk. Daarnaast zorgen de gekleurde vlakken voor een speels effect. 

Witte sneaker van Santoni met kleurrijke details

Is bovenstaande schoen toch iets te opvallend voor u, maar wilt u wel een kleurtje in uw schoenen? Dan is deze sneaker van Santoni ideaal. Het grootste deel van de sneaker is wit, met daarbij een paar kleurrijke accenten zoals de veters en de gekleurde vlakken op de zool, de hiel en het bovenwerk. 

Neon sneaker van Philippe Model

Last but not least: de neonkleurige sneaker van Philippe Model. Wát een blikvangers zijn dit. Deze schoenen verdienen natuurlijk alle aandacht, houd de rest van uw outfit daarom basic. 

Kleurrijke sneakers

Item 1 of 5