Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Hoge sneakers combineren doe je zo

Hoge sneakers zijn mijn grote favoriet voor het nieuwe seizoen. Deze hoge sneakers van Copenhagen hebben een chunky look (love it!) maar door het model, de kleur en het materiaal zijn ze wel vrouwelijk genoeg om te combineren met een jurkje of een rok. Heerlijk op zo’n dag dat het zonnetje schijnt maar het nog niet heel warm is. Nu nog wel even met een panty en over een paar weken lekker met blote benen. 

Een paar hoge sneakers zijn echt een musthave in je garderobe voor deze lente. Ze zijn perfect te combineren met veel verschillende soorten outfits en geven je look net even een andere twist dan met een lage sneaker. 
Hoge sneakers zijn ook super goed geschikt voor als je lange benen hebt. Het hoge model “breekt” als het ware jouw lengte waardoor je optisch gezien iets kleiner lijkt. 

Op welke manieren je ze kunt dragen? Hierbij alvast een aantal tips:

  • Onder een midi jurk of rok. Omdat de sneakers vrij stoer zijn is het in dit geval leuk om de jurk of rok lekker vrouwelijk te houden. Denk aan een jurk met een bloemenprintje of bijvoorbeeld een plooirok. 
  • In combinatie met een pantalon. Dit voorjaar gaan we veel pantalons zien in verschillende kleuren en lengtes. Een hoge sneaker is super leuk onder een pantalon die net iets te kort is maar ook onder een pantalon die juist heel lang is. 
  • Wil je je outfit net iets aparter maken? Ga dan voor de pantalon met split aan de onderkant! 
  • Onder een jumpsuit! Een jumpsuit heeft vaak een wat kortere lengte en daardoor is deze perfect te combineren met een hogere sneaker. 

Style tip: mocht de jumpsuit een 7/8 lengte hebben kun je ook nog een leuk glittersokje in de sneakers dragen voor een speelse touch. 
En mocht je nu al vaker een jumpsuit dragen, dan is een denim jumpsuit dit seizoen een leuke aanvulling op je garderobe. We gaan ze zien in heel veel modellen en kleuren.