Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Hoe combineer je witte laarsjes in een business look?

Witte enkellaarsjes zijn dit seizoen groot favoriet! Deze laarsjes geven elke najaarsoutfit een frisse touch en zorgen voor een trendy upgrade bij een basic look.
Dat ze hip zijn wisten we al, maar dat het witte enkellaarsje ook super veelzijdig is…dat laat ik je zien in deze outfit! 

Het witte enkellaarsje is supergoed te combineren met een casual outfit. Neem bijvoorbeeld een verwassen skinny jeans en een warme oversized sweater in een herfsttintje. Rol de pijpen van de jeans lekker hoog op, doe er een glittersokje bij, et voilà; een top outfit voor het najaar. 
Of pak een midi rok, een dunne panty, een mooie zijden top en een hip jasje en je bent klaar voor een avond uit.

Maar deze enkellaars past niet alleen bij casual outfits. Want ook met een zakelijke outfit kun je ze heel goed combineren. 

Een business meeting, een dag op kantoor of een presentatie geven? Deze laarsjes passen perfect bij de gelegenheid!

Als stylist, blogger en freelance schrijfster kan ik eigenlijk alles dragen. Ik bedoel, ik hoef meestal geen rekening te houden met kledingvoorschriften. Maar wanneer ik een belangrijke zakelijke afspraak heb, wil ik wel graag stijlvol en vrouwelijk voor de dag komen. Hierbij verlies ik echter nooit mijn liefde voor mode en trends uit het oog. 

Deze business look bestaat uit een aantal zakelijke items die allemaal een knipoog geven naar de trends van nu. De pantalon heeft een ruitdessin en een high waist. Deze high waist zorgt ervoor dat je benen langer lijken en het accent op de taille ligt. De wijde pijpen geven hem een vrouwelijke en tegelijkertijd zakelijke uitstraling.

Op de pantalon draag ik een blouse met print die door de combinatie van het model en het zachte materiaal heel goed als zakelijke blouse gedragen kan worden. 

Om de look een business finishing touch te geven koos ik voor deze zwarte getailleerde blazer. Gaat never out of style en is altijd goed. 

En last but not least…deze enkellaarsjes van Lina Locchi. De blokhak maakt ze stoer terwijl het model vrouwelijk en stijlvol is! 

Op naar die meeting!

Liefs, Chris