Skip to content
Katja  - 
Ga terug

De Maripé sneaker look by Lonneke Nooteboom

Zoals we van Lonneke gewend zijn, founder van Style My Day, wordt er over iedere outfit zorgvuldig nagedacht en weet ze precies de juiste modesnaar te raken.

Deze week is ze gevallen voor een prachtig sneakerpaar van het Italiaanse merk Maripé.

De wit lederen sneaker, met linten en metallic, weet Lonneke als geen ander te combineren met frisse fashion waar je alle kanten mee op kunt.

Laat u inspireren!

 

Casual chic met Maripé sneaker

Dat een sneaker alleen casual gedragen kan worden, is -gelukkig- allang verleden tijd. Deze combi straalt klasse uit met een sportief randje.

Het oversized colbert met stoere knopen vormt een scherp contrast met de super stijlvolle rok, waarbij de comfortabele en hippe Maripé sneakers het ensemble eigenwijs af maken.

De tas met ketting als snoer past perfect bij het jasje. (netwerk)Borrel? Etentje? Zakelijke meeting? Why not!

 

Happy en vrolijk met Maripé sneaker

Rood is een van onze favoriete kleuren dit jaar. Pak flink uit met vlammend rood, maar een beetje softer mag natuurlijk ook.

In deze fijne rode rok met bloemenprint komen de Maripé sneakers tot hun absolute sportieve recht. De fuchsia en rode strepen aan weerszijden van de schoen matchen prachtig met deze outfit.

De casual streepjestrui geeft je een instant zomers gevoel. Wandel over de boulevard, vlij neer op een terras of struin over de markt, op zoek naar dat ene mooie souvenir. Geniet!

 

Casual suit met print in combinatie met Maripé sneaker

Een terras, een verfrissend drankje, de zon op uw gezicht en bijpraten met uw beste vrienden…dat is genieten. Maximaliseer deze quality time met een gedurfde outfit. Een regelrechte hit!

Lonnekes blazer met pantalon is dankzij de print een echte eyecatcher. De strepen aan de zijkant van de pantalon geven dit pak een sportieve boost. De Maripé sneakers met rubberen zool voorzien van een grof profiel, maken het plaatje compleet en steken fraai af tegen dit eigengereide damespak.

 

Stoer en chic met bloemenprint in combinatie met Maripé sneaker

Soms valt een outfit juist op door zijn eenvoud. Men neemt een stoer bikerjack, een zwarte trui en een bloemige lange rok waarbij de flower print perfect in balans is met het zwart. Het geheel is zelfs een tikje romantisch!

Een mooi detail is de tijgerprint zonnebril. Waar staat deze bril eigenlijk niet bij? Een musthave voor iedere vrouw.