Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

Christels stijladvies: kleurrijke sneakers combineren

In het lijstje van de ‘season essentials’ staat dit seizoen bovenaan; kleurrijke sneakers. Sneakers voorzien van één opvallende kleur of juist met veel verschillende kleuraccenten zijn een grote trend. De reden dat we dit soort sneakers juist dit seizoen veel gaan zien is eigenlijk best simpel; kleuren zorgen voor een vrolijk en zomers gevoel en kleuren vallen op. 

En dat opvallen is iets dat we steeds vaker terugzien in de mode van de laatste tijd. Opvallen en het hebben van een eigen stijl is hot. Tegenwoordig mag en kan je alles met elkaar combineren. Kleuren, prints, materialen of verschillende pasvormen, zo lang het maar bij jou past. Want in een outfit die bij je past ben je niet alleen zelfverzekerd, maar straal je dit ook uit!

Opvallen met een outfit kan dus door middel van kleur maar kan ook door het dragen van prints of een combinatie hiervan. Bij mij is het maar net waar ik zijn in heb als ik ’s ochtends wakker word. Heb ik zin in een kleurrijke outfit dan draag ik deze, ook als het weer het misschien niet zo toelaat. Eigenlijk is het juist leuk om deze outfit te dragen op een bewolkte dag. Die kleurrijke outfit fleurt die sombere dag namelijk meteen op!

null

Kleurrijke sneakers combineren

Sneakers met kleur zijn dus de musthaves van dit seizoen. Er zijn veel mensen die dit leuk vinden maar tegelijkertijd ook die het best lastig vinden hoe deze te combineren. Hierbij dan ook een paar van mijn tips!

 • Denim
  Wil je je outfit niet te veel laten opvallen, maar houd je wel van die kleurrijke sneaker? Combineer ze dan met denim. In mijn outfit zie je dat denim de perfecte tegenhanger is van kleur. Denim zorgt voor een rustige basis en laat de kleuren knallen!
 • Neutrals
  Neutrale kleuren zoals wit, beige, kaki en aardetinten gaan ook heel goed samen met kleurrijke sneakers. Ze zorgen voor een mooie basis en laten die sneaker lekker opvallen.
 • Effen kleur als basis van je outfit
  Draag bijvoorbeeld een pak of een jumpsuit in een effen kleur zoals groen, beige of donkerblauw. Ook hierbij zijn de schoenen de eyecatchers van de outfit zonder dat het overall too much wordt. 
 • Mix & match
  Bekijk welke kleuren er in de schoen het meeste voorkomen en laat deze kleur minimaal een keer terug komen in je outfit. Bij deze sneakers zou dit de kleur geel of paars zijn. Zo creëer je een rustig geheel terwijl je wel die felle kleuren kunt dragen.

Veel succes met stylen!

Liefs,
Chris