Skip to content
Ga terug

Casual en stijlvolle look van Lonneke Nooteboom

Het is bijna weekend en dat betekent tijd voor het ondernemen van leuke activiteiten, zoals een dagje winkelen of een hapje eten in de stad. Dames hebben dan al snel de neiging om zwart aan te trekken. En waarom? Het kleedt af en het is super stylisch. Ideaal toch? Ook Lonneke kiest voor zwart. De onderstaande look is casual en toch chic. De scuba sneakers van Marc Cain geven de outfit een sportief tintje en zitten ook nog eens heerlijk. Door de elastische stof voelen ze aan als een tweede huid. Hier kun je hele dagen op lopen.

De sneakers die Lonneke hier draagt zijn van Marc Cain en passen bijna bij iedere outfit. Natuurlijk omdat ze zwart zijn, maar ook omdat het sneakers zijn die gemakkelijk te combineren zijn met een jurkje. Nog een mooi detail aan de schoen is dat het merkembleem bestaat uit het hoofd van een luipaard. Een echte eyecatcher.

De camelkleurige jas is netjes maar ook sportief omdat hij een beetje oversized is. Een jas die je bij iedere gelegenheid kunt dragen. Gecombineerd met een spijkerbroek perfect voor een dagje winkelen en gecombineerd met een jurkje en panty goed voor een chique gelegenheid. Om de look af te maken heeft Lonneke een zwarte crossbody tas met gouden embleem van Hermes. De zonnebril en de glittersokken maken de look compleet.