Skip to content
Ga terug

3 Stijlvolle Spaanse BiBi Lou schoenen voor dit seizoen

Geplaatst op 28-06-2021

Jong, modieus én comfortabel. In dit artikel presenteren wij het zonnige Spaanse label BiBi Lou waar mode en comfort elkaar op stijlvolle wijze ontmoeten. Het Spaanse merk ontwerpt loafers, pumps, ballerina's, slippers, sandalen, sneakers en enkellaarsjes. De pittige en vrouwelijke schoenen zijn voorzien van opvallende details en trekken daardoor veel aandacht. Naast het feit dat de collecties van BiBi Lou oogstrelend zijn, zitten hun modellen als gegoten. Pijnloos en stijlvol de dag doorkomen is voortaan een fluitje van een cent. Maak kennis met BiBi Lou.

Het elegante Spaanse merk richt zich op jonge vrouwen die graag op en top vrouwelijk en onderscheidend gekleed gaan met hier en daar een brutale knipoog. Dé BiBi Lou vrouw is jong, een tikje ondeugend, eigenwijs en staat vol in het leven. De klassieke designs zijn origineel vanwege het gebruik van subtiele details. In de nieuwe collectie van BiBi Lou zien we elegante sandalen, stunning slippers en trendy loafers versierd met een goudkleurige gesp, glanzende studs en een sierlijk vlechtpatroon. Daarnaast heeft het merk de goede eigenschap en naam om schoenen te ontwerpen en maken die de gehele dag en avond pijnloos kunnen worden gedragen. Een hoop comfort in een klassiek en vrouwelijk jasje dus!

Fris, jeugdig en passievol

De jonge BiBi Lou vrouw is sterk en focust zich op haar toekomst. Ze is nog op zoek naar haar identiteit. BiBi Lou draagt haar steentje bij aan deze avontuurlijke zoektocht door collecties te presenteren waarin het opnieuw tegenkomen en terugbrengen van de vrouwelijke essentie een hoofdrol speelt. Met een paar Bibi Lou's aan je voeten ben je klaar voor een nieuw avontuur. Dat belooft wat!

Typisch Bibi Lou

De persoonlijkheid en de filosofie van het merk komen terug in het gehele ontwerpproces, van het uitzoeken van de beste materialen tot het vormgeven van de schoen. Bibi Lou is niet zomaar een schoen. Schoenen van dit label vallen op vanwege hun originele design, de schoenen zijn veelal kleurrijk en perfect afgewerkt met trendy details.

De designers van BiBi Lou vinden het belangrijk dat vrouwen de gehele dag op hun schoenen kunnen lopen zonder pijn te ervaren. De modellen uit de collecties worden daarom op basis van grondig veldonderzoek ontworpen. Ervaren Bibi Lou-specialisten luisteren goed naar de wensen van de (jonge) doelgroep. In de eerste plaats moet een nieuw ontwerp het comfort bieden dat de jonge vrouw wil en wordt er een heuse studie gemaakt van het aanbrengen van de details. Iedere decoratie is zorgvuldig afgewogen. Past het strass-steentje bij de kleur? Wat staat bij deze BiBi Lou sandaal mooier: een zilveren of gouden decoratieve bit? De uitspraak: 'het zijn de details die het doen' is dan ook typerend voor dit schoenenlabel.

3x Stijlvol Spaans met BiBi Lou

Dit nieuwe seizoen weet BiBi Lou ons opnieuw te verrassen met stijlvolle Spaanse slippers en klassieke loafers met een trendy touch. Het typische Spaanse vakmanschap en de vrouwelijke stijl zien we terug in de nieuwe zomerse sandalen en andere luchtige exemplaren. De sierlijke slippers staan fantastisch onder een romantische jurk of rok. Omdat we niet alles aan de verbeelding over willen laten, lichten wij hieronder drie stijlvolle Spaanse Bibi Lou modellen uit die je dit seizoen laten stralen.