Nieuws

Trend: Back to the 70's

Jassen van faux fur, hysterische kleurpatronen en torenhoge plateauzolen. Het is een feit, the Seventies zijn terug!

Woehoe! Styliste Lonneke Nooteboom van Style my Day draagt de gave velvet booties van Catarina Martins:… twitter.com/i/web/status/8…

Nieuws

Pakjesavond

Het begin van de maand, het is niet gelogen, Hebben we ons met z’n allen naar de haard bewogen, Hard aan het zingen voor de Sint en zijn pieten, Want vanavond komt hij langs, is dat niet genieten?!
Nieuws

Vierjarig contract met Sparta Rotterdam

Maandag 21 november heeft Leo van den Assem op Het Kasteel een vierjarig contract getekend met Sparta Rotterdam. Van den Assem gaat zowel de technische staf, spelers als overig personeel van Sparta van schoeisel voorzien.
Nieuws

Black Friday 2016

Profiteer deze dag van 15% korting op uw favoriete, zwarte Assem aankoop!
Nieuws

Blackstone voor iedereen

Het label Blackstone werd opgericht in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot een merk met duidelijke signatuur. Vakmanschap, hoogwaardige materialen en pure ontwerpen zijn terug te zien in hun producten.
Nieuws

UGG: onderhoudsvideo

UGG heeft een nieuwe collectie gelanceerd, UGG classics 2.0. Deze collectie heeft een betere pasvorm, zijn voorbehandeld met vocht- en vlekafstotende middelen, ze hebben een nieuwe buitenzool voor een stevige grip en de laars zit beter door het lichtgewicht van de zool.
Nieuws

ACTIE: win uw shoptegoed terug!

Win deze week uw shoptegoed terug! Van 17 tot en met 23 oktober 2016 ontvangt u bij aankoop een lot met een uniek lotnummer. Iedere dag maken wij, via dit platformitem, een winnaar bekend. Met het winnende lotnummer wint u de waarde van uw aankoop terug. Bewaar uw bon, inclusief lot, goed!
© 2015 Van den Assem Schoenen