Lookbook

Alles over brogues en hoe u deze schoenen stijlvol kunt combineren

Brogue schoenen voor heren hebben iets feestelijks en iets zakelijks. De versiering op de schoenen, die bestaat uit een reeks perforaties, maken de schoenen uniek. Als man kunt u deze schoenen zowel in formele als in casual gelegenheden dragen. Hoe? Dat leest u in dit artikel!
Lookbook

De looks van een gentleman? Met deze 15 items kunt u deze kledingstijl bepalen

Er zijn verschillende items die uw kledingstijl bepalen. Maar welke items zijn dat voor de gentleman? In dit artikel vindt u een verzameling van 15 items die vrijwel iedere gentleman bij zich draagt. Wilt u dus de look van een gentleman, dan zijn dit dé items om op te focussen!
Lookbook

Zeg uw winterblues vaarwel door te overwinteren op deze 9 mooiste eilanden

Bent u de kou en de winter ook helemaal beu en bent u toe aan zon, zee, strand en palmbomen? Bekijk dan onze lijst met de 9 mooiste eilanden om te overwinteren en doe inspiratie op voor een vakantie naar een prachtig, zonnig eiland!
Lookbook

Casual maar stijlvolle look van Lonneke Nooteboom

Lookbook

De perfecte outfit voor date night creëert u met deze 20 schoenen onder een jurk

Welke schoenen onder een jurk? Het is een vraag die veel dames zichzelf stellen. Zeker rond Valentijnsdag. U wilt een onuitwisbare indruk maken en de juiste schoenen onder uw jurkje dragen daar natuurlijk aan bij. In dit artikel vindt u daarom 20 bijzonder mooie exemplaren. Neem snel een kijkje en doe inspiratie op!
Lookbook

Hoe niet de kleren, maar oxford schoenen de man maken!

Eén van de populairste herenschoenen zijn oxford schoenen. In dit artikel leest u meer over de geschiedenis en de verschillende varianten van deze schoen. Daarnaast laten we u ook 6 verschillende looks met oxford schoenen zien!
Lookbook

Schoenen die voelen als een tweede huid? Met sock boots is het mogelijk!

U heeft ze vast al eens voorbij zien komen, want het is een flinke trend aan het worden: sock boots. Maar wat zijn dit nu precies voor laarzen? En hoe combineert u deze dan met een outfit? In dit artikel leest u alles over sock boots en vindt u 7 inspirerende looks met deze laarzen.
© 2017 Van den Assem Schoenen