Editors’ picks

SALE cadeautips 

Het is weer bijna Kerstmis en het is altijd weer lastig om een goed cadeau te vinden. Wij helpen u graag! Er is te veel om te kiezen, daarom selecteren wij een aantal top cadeaus uit onze salecollectie

Woehoe! Styliste Lonneke Nooteboom van Style my Day draagt de gave velvet booties van Catarina Martins:… twitter.com/i/web/status/8…

Editors’ picks

Trend: Back to the 70's

Jassen van faux fur, hysterische kleurpatronen en torenhoge plateauzolen. Het is een feit, the Seventies zijn terug!
Editors’ picks

Mix&Match de trends

Heeft u last van keuzestress als u ’s ochtends voor uw kledingkast staat? Wij geven u 5 tips om de trends van het najaar te combineren.
Editors’ picks

Alstublieft: Excellente cadeau-ideeën voor de feestdagen 

Met de feestdagen voor de deur is het gift shopping gestart. Er is maar een doel: zorgen voor een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger van het cadeau.
Editors’ picks

Herenjassen Herno

Het merk Herno is in 1948 opgericht door Giuseppe Marenzi en zijn vrouw Alessandra Diana. De jassen van Herno zijn waterafstotend en voelen als een tweede huid.
Editors’ picks

Maak uw voeten winterklaar!

Koude voeten? No way! De tijd voor warme booties en zachte pantoffels is weer aangebroken en daar maken we graag gebruik van. Zijn uw voeten nog niet helemaal winterklaar? No worries, wij geven u namelijk 3 tips hoe u uw voeten klaarstoomt voor de (aankomende) winterse dagen!
Editors’ picks

Kledingmerk: Hunkydory

Van den Assem verkoopt sinds dit seizoen, naast een uitgebreide schoenencollectie, nu ook kledingmerken. Wij vertellen u graag meer over deze merken. In dit item vertellen wij u graag over het dameskledingmerk Hunkydory.
© 2015 Van den Assem Schoenen