TERUG

Animal inspired shoes

Dierenprints gaan al vele seizoenen mee. Ook dit najaar dienden onze furry friends als grote inspiratiebron voor designers. Toch is de trend veranderd; anno 2016 is de animal print vooral animal inspired. Werden eerst met name de looks van het vel gekopieerd, nu zijn ook animal inspired details helemaal hot. Denk aan het gebruik van ponyhair, nepbont en fur op schoenen en tassen. Zo draagt u deze gevaarlijk leuke trend.

De fashionable dierenprint is geen vreemde in modeland. Panter, tijger, slang of krokodil; de hele dierentuin dient als printje voor schoenen en tassen. Designers gaan nu nog een stapje verder en gebruiken ponyhair, fur en zelfs veren om hun ontwerpen te verrijken. We zien animal inspired laarsjes, sneakers en instapschoenen, zeer geschikt voor de winter.

Dierenprint dragen
Niet gek dat de dierenprint zo vaak terugkomt, want schoenen met animal print zijn door hun fashionable uitstraling echt een redding wanneer u geen idee heeft wat u aan wilt trekken. Combineer ze met uw favoriete jeans en een effen top en u ziet er direct hartstikke modieus uit. De dierenprint is ideaal om een geheel zwarte outfit spannender te maken, maar hij gaat ook verrassend goed samen met andere trends. Een outfit in grafisch zwart/wit geeft u een creatief sausje door een beetje animal toe te voegen. Voor een exotisch effect gooit u prints in de mix en combineert u met bijvoorbeeld een bloemprint. En denim on denim wordt extra leuk met de toevoeging van een luipaardprint schoen.

Animal inspired schoenen
Schoenen met ponyhair hebben een lekker rauw randje. Zelfs de meest klassieke exemplaren, zoals loafers, krijgen zo een sophisticated look. Details van bijzondere materialen zoals fur of veren maken van uw schoenen echte showstoppers. Animal inspired schoenen zijn perfect om uw outfit karakter te geven. Combineer met effen kleuren en rustige stoffen, zodat u de plank nooit mis slaat en de animal inspired details mooi tot zijn recht komen. 

     

Liefs, Anniek
Rating | Entry Details

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook
Stories

Behind the brand: Sendra

Van klein familiebedrijf naar beroemd laarzenmerk
Stories

De bier-etiquette: zo drinkt u speciaalbier (en de verschillende soorten uitgelegd)!

Speciaalbier drinken wordt steeds populairder in ons land. Maar hoe kunt u nu optimaal genieten van dat speciaalbiertje en welke soorten zijn er? Lees het in dit artikel!
Stories

Een match made in heaven: zo vindt u het parfum dat bij u past!

Een nieuw parfum vinden kan soms een uitdaging zijn. Een parfum zoeken die bij u past wordt met deze 5 tips een stuk gemakkelijker.

Shop de producten

© 2017 Van den Assem Schoenen