TERUG

Animal inspired shoes

Dierenprints gaan al vele seizoenen mee. Ook dit najaar dienden onze furry friends als grote inspiratiebron voor designers. Toch is de trend veranderd; anno 2016 is de animal print vooral animal inspired. Werden eerst met name de looks van het vel gekopieerd, nu zijn ook animal inspired details helemaal hot. Denk aan het gebruik van ponyhair, nepbont en fur op schoenen en tassen. Zo draagt u deze gevaarlijk leuke trend.

De fashionable dierenprint is geen vreemde in modeland. Panter, tijger, slang of krokodil; de hele dierentuin dient als printje voor schoenen en tassen. Designers gaan nu nog een stapje verder en gebruiken ponyhair, fur en zelfs veren om hun ontwerpen te verrijken. We zien animal inspired laarsjes, sneakers en instapschoenen, zeer geschikt voor de winter.

Dierenprint dragen
Niet gek dat de dierenprint zo vaak terugkomt, want schoenen met animal print zijn door hun fashionable uitstraling echt een redding wanneer u geen idee heeft wat u aan wilt trekken. Combineer ze met uw favoriete jeans en een effen top en u ziet er direct hartstikke modieus uit. De dierenprint is ideaal om een geheel zwarte outfit spannender te maken, maar hij gaat ook verrassend goed samen met andere trends. Een outfit in grafisch zwart/wit geeft u een creatief sausje door een beetje animal toe te voegen. Voor een exotisch effect gooit u prints in de mix en combineert u met bijvoorbeeld een bloemprint. En denim on denim wordt extra leuk met de toevoeging van een luipaardprint schoen.

Animal inspired schoenen
Schoenen met ponyhair hebben een lekker rauw randje. Zelfs de meest klassieke exemplaren, zoals loafers, krijgen zo een sophisticated look. Details van bijzondere materialen zoals fur of veren maken van uw schoenen echte showstoppers. Animal inspired schoenen zijn perfect om uw outfit karakter te geven. Combineer met effen kleuren en rustige stoffen, zodat u de plank nooit mis slaat en de animal inspired details mooi tot zijn recht komen. 

     

Liefs, Anniek
Rating | Entry Details

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook
Stories

Skiën in uw eigen ansichtkaart? Dit zijn de 11 mooiste skigebieden in Europa

Weet u wat de mooiste skigebieden in Europa zijn? In dit artikel benoemen we 11 favorieten. Welke van deze skigebieden heeft u al een bezoekje gebracht?

Colourful look by Lonneke Nooteboom

In dit artikel leest u hoe Lonneke Nooteboom, founder van Style My Day, een najaarslook styled gecombineerd met de sneakers van het merk Kendall + Kylie.
Stories

9x uw parfum langer laten ruiken: zo geniet u de hele dag van uw parfum!

Uw parfum langer laten ruiken, doet u niet door meer op te spuiten. Wat u wel kunt doen, leest u in de 9 tips uit dit artikel!

Shop de producten

© 2017 Van den Assem Schoenen