Timberland's voor kinderen

De schoenen van Timberland zijn stevig genoeg om het hele jaar door te dragen. Al meer dan een halve eeuw houdt dit Amerikaanse schoenenlabel zich bezig met outdoor schoenen op de markt te brengen die volgens de beste productietechnieken en met hoogwaardige materialen vervaardigd zijn.

Een paar Timberland schoenen waarborgt daarom comfort en een langdurige kwaliteit. Een sterke troef van dit bedrijf is ook dat het gebruik maakt van de techniek waarbij de zool en het leer naadloos aan elkaar geplakt worden, waardoor de schoenen waterdicht zijn. Tijdens het gehele productieproces wordt er tevens rekening met het milieu gehouden. Voor elk product wordt procentueel berekend welke bijdragen Timberland aan het milieu schuldig is en deze schuld wordt ingelost middels het planten van bomen en het plaatsen van zonnepanelen. Met een paar schoenen van dit merk aan uw voeten, bent u dus niet alleen milieubewust bezig, u weet ook zeker dat de schoenen lekker zitten en een lange tijd meegaan. Bovendien zorgen een paar Timberland's voor een hippe look. De robuuste stijl van dit label is intussen een echte trendsetter geworden.

Milan heeft deze stoere Timberland boots gekocht bij onze winkel aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam. Bent u ook op zoek naar Timberland boots voor uw kind of voor uzelf? Wij helpen u graag in een van onze winkels om samen met u het beste paar schoenen te vinden. 

Shop Timberland's hier

Liefs, Daphne
Rating | Entry Details

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laatste artikelen

Stories

Sneakers combineren met kleding voor een casual, semi-chique of zakelijke look

Geplaatst op 2018-03-20
Sneakers combineren met kleding is soms lastig. Er zijn namelijk tientallen manieren waarop u deze schoenen…
Lees meer

Stories

Karin: ''Sneakers blijven in de mode''

Geplaatst op 2018-03-21
Karin Bouwens reist als inkoopster bij Van den Assem heel wat af om op de hoogte te blijven van trends.…
Lees meer

Stories

Behind the brand: UGG

Geplaatst op 2018-03-19
Comfortabel en trending: de nieuwe collectie van UGG
Lees meer

Shop de producten

© 2017 Van den Assem Schoenen