TERUG

Schoenenkennisbank

Modieuze comfortschoenen

Geschreven door Daphne

Tegenwoordig is het helemaal niet erg wanneer u kiest voor een comfortschoen, ze zijn namelijk hartstikke hip! In de onderstaande video helpt onze collega Deja een klant met het uitzoeken van een paar comfortschoenen en vertelt precies waar u op moet letten wanneer u schoenen koopt.

Waldlaufer

Een van de schoenmodellen die wordt weergegeven in de video, is de schoen van het merk Waldläufer. Het Duitse schoenenmerk staat al sinds haar oprichting in 1960 bekend om het voelbaar loopcomfort en pasvorm van haar damesschoenen. Oprichter Gunter Bauer koos voor de naam Waldläufer, oftewel 'woudloper', door zijn passie voor de natuur en het buitenleven. En de schoenen doen deze naam eer aan. Door het combineren van bewezen technieken, de beste natuurlijke leersoorten en materialen van de hoogste kwaliteit, is Waldläufer een van de grotere namen op het gebied van comfortabele outdoor-schoenen. 

Hassia

De tweede comfortabele schoen die wordt getoond is de schoen van het merk Hassia. Damesschoenen van het Duitse merk Hassia zijn stuk voor stuk juweeltjes. Exclusiviteit, topkwaliteit en hoogwaardige materialen zijn enkele woorden die deze schoenen perfect omschrijven. Zacht en luxueus leer, waarbij zelfs de voering uit leer gemaakt is garanderen u een uitzonderlijke duurzaamheid. U kunt deze schoenen enkele jaren dragen zonder ze te verslijten. Bovendien zijn Hassia's erg comfortabel, omdat de schoenen speciale pasvormen hebben. Ze hebben een bredere wijdtemaat zonder dat dit aan de buitenkant zichtbaar is. De voetbedden zijn ook uitneembaar, zo kunt u eventueel uw steun- of orthopedische zolen plaatsen.

Durea

De laatste schoen die u in de video ziet is van het merk Durea. Kiezen voor Durea betekent kiezen voor kwaliteit en vakmanschap, luidt de slogan van dit schoenenmerk. Dat roept dit Nederlandse modecomfortmerk niet voor niets. Al meer dan zestig jaar maken ze bij Durea topschoenen met een uitstekende pasvorm die vrijwel uitsluitend met de hand worden gemaakt van de beste materialen en met een grote portie passie.

 

 

 
Rating | Entry Details

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Deze artikelen vindt u misschien ook interessant

Trendjournaal

Hoe kleurrijke loafers voor dames zorgen voor een zomers begin van de lente!

Loafers zijn de perfecte schoenen voor aankomende zomer. Zeker als ze voorzien zijn van een fel kleurtje!…
Lees meer
30 | 0 | 24 Apr 2018

Schoenenkennisbank

Behind the brand: Karl Lagerfeld

Ontdek het gelijknamige label van de meest invloedrijke modeontwerper ter wereld.
Lees meer
24 | 0 | 23 Apr 2018

Schoenenkennisbank

UGG schoenen kopen bij Van den Assem: deelt u onze liefde voor dit merk?

Van den Assem heeft een bijzondere relatie met UGG. Niet alleen was Van den Assem een van de eerste winkels…
Lees meer
444 | 0 | 23 Apr 2018

Shop de producten

Inschrijven nieuwsbrief

© 2018 Van den Assem Schoenen