Agenda

Behind the brand: Van Lier

Agenda

Uitgelicht: de fotostudio

Onze collega’s van de fotostudio zijn niet alleen professioneel, maar staan binnen Van den Assem Schoenen bekend als een hecht én creatief (vrienden)team.
Agenda

Tips: Valentijncadeaus

Overal om ons heen kleuren de etalages roze, hartjes zijn in bijna iedere winkel te vinden en rode rozen zijn weer volop in omloop. Bent u van plan uw Valentijn in de watten te leggen op 14 februari? Verras hem/haar met een sieraad, tas of een mooi paar schoenen!
Agenda

Pakjesavond

Het begin van de maand, het is niet gelogen, Hebben we ons met z’n allen naar de haard bewogen, Hard aan het zingen voor de Sint en zijn pieten, Want vanavond komt hij langs, is dat niet genieten?!
Agenda

Danie Bles & Van den Assem 

Danie Bles heeft, in samenwerking met Catarina Martins, drie booties uitgebracht. Aanstaande zondag 4 december staat ze in onze dameswinkel om jou persoonlijk stijladvies te geven en deze laarsjes te presenteren.
Agenda

Black Friday 2016

Profiteer deze dag van 15% korting op uw favoriete, zwarte Assem aankoop!
Agenda

MAGNANNI WEEK

Het is niet zomaar dat Magnanni vele mannenharten heeft veroverd: kwaliteit en comfort worden gebundeld in de meest prachtige Spaanse herenschoenen- en riemen, geïnspireerd door de natuur en ervaringen van klanten. Deze week staat Magnanni bij ons in de spotlight, en daar plukt u de vruchten van!
© 2015 Van den Assem Schoenen