Agenda

Pakjesavond

Het begin van de maand, het is niet gelogen, Hebben we ons met z’n allen naar de haard bewogen, Hard aan het zingen voor de Sint en zijn pieten, Want vanavond komt hij langs, is dat niet genieten?!

Tekstschrijfster Natasja omschrijft haar stijl als casual met een vleugje seventies. Lees meer in Vrijdag Stijldag: ow.ly/7Tlc30adZnr

Agenda

Danie Bles & Van den Assem 

Danie Bles heeft, in samenwerking met Catarina Martins, drie booties uitgebracht. Aanstaande zondag 4 december staat ze in onze dameswinkel om jou persoonlijk stijladvies te geven en deze laarsjes te presenteren.
Agenda

Black Friday 2016

Profiteer deze dag van 15% korting op uw favoriete, zwarte Assem aankoop!
Agenda

MAGNANNI WEEK

Het is niet zomaar dat Magnanni vele mannenharten heeft veroverd: kwaliteit en comfort worden gebundeld in de meest prachtige Spaanse herenschoenen- en riemen, geïnspireerd door de natuur en ervaringen van klanten. Deze week staat Magnanni bij ons in de spotlight, en daar plukt u de vruchten van!
Agenda

EVENT: Fratelli Rossetti

Om Fratelli Rossetti fans mee te laten kijken met de unieke werkwijze van Rossetti ontvangen wij een bijzondere gast. Speciaal uit Italië komt een kunstenaar overgevlogen die live schoenen zal beschilderen. Deze demonstratie zal zaterdag 15 oktober worden gegeven bij Lutz in Vinkeveen en zondag 16 oktober bij de Aert van Nesstraat 38 te Rotterdam-Centrum.
Agenda

Sendra Week

Sendra is beroemd om de 'Goodyear' sewing techniek, gebruikt voor comfort en uitstraling, maar ontwikkelt zich ook op het gebied van fashion.
Agenda

EVENT: Wereldhavendagen 2016

Komt u naar Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen? U kunt ook bij Van den Assem terecht tijdens uw dagje uit.
© 2015 Van den Assem Schoenen