Lookbook

Back to the Future! De modetrend voor de durfal: stralen met metallic

Metallic is de sprankelende najaarstrend van 2017. Metallic schoenen combineren; hoe doet u dat? Lees hier handige tips & tricks!
Stories

Zonder gewiebel op hakken lopen? Met deze 14 tips loopt u zonder problemen op hakken!

Goed op hakken lopen is niet eenvoudig. De 14 tips uit dit artikel kunnen u helpen om van goed op hakken lopen uw handelsmerk te maken.
Stories

De eindeloze mogelijkheden van de herenboots: 9 top laarzen uitgelicht

Herenboots behoren tot de populaire schoenen aankomende winter. Welke trends er binnen de herenboots te onderscheiden zijn, leest u in dit artikel.
Stories

Een overhemd dragen: kent u de etiquette en gebruiken?

Een overhemd dragen is onderhevig aan verschillende gebruiken. In dit artikel bespreken we 10 gebruiken door 10 vragen te beantwoorden.
Stories

Behind the brand: Evaluna

Jarenlange traditie vertaald in expressieve damesschoenen
Stories

HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Het ‘winkelwalhalla’ Gelderlandplein

Van den Assem heeft recent een gloednieuw filiaal in het Amsterdamse winkelcentrum Gelderlandplein geopend. In dit artikel leest u vijf hotspots van Gelderlandplein. De hotspots lopen uit een van het nuttigen van een lekkere versnapering tot energie op doen in een cabine van -110 graden Celsius.
Stories

Lunchen in Breda: hier eet u als een echte Bourgondiër

Er zijn verschillende lunchrooms in Breda waar u terecht kunt voor een broodje. In dit artikel vindt u 10 van de beste plekken om te lunchen in Breda.
Stories

De schoenmode van winter 2017: wat vertellen de sterren ons?

Een van de trends binnen de schoenmode van de winter van 2017 zijn sterren. Hoe deze verwerkt kunnen worden op schoenen, leest u in dit artikel.
Stories

Lopen zonder pijn doet u met deze 8 tips tegen blaren

Pijnlijke voeten zijn natuurlijk nooit fijn! In dit artikel geven we u 8 tips tegen blaren waardoor iedere schoen als gegoten zit. Dat wilt u toch ook?
© 2017 Van den Assem Schoenen