Skip to content

Groene woonaccessoires

Kleur je interieur met groene woonaccessoires. Kies hier je favoriete groene woonaccessoire.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Groene woonaccessoires

   Groen is een geliefde kleur. Het brengt rust in hoofd, huis en outfit. Lekker uitwaaien doe je in het bos bijvoorbeeld. Omringd door groen weet je de boel te relativeren en kom je fris en opgeruimd weer thuis. Groen staat dan ook voor leven, energie en groei. Niet gek dus dat je oplaadt van deze kleur. Daarom is het ook zo'n geliefde kleur om te gebruiken in logo's, reclame-uitingen én in huizen en kleding. Het is een kleur die zowel door mannen als door vrouwen wordt gewaardeerd. Een groene muur of groene woonaccessoires zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Als we denken aan groene woonaccessoires dan is de keuze eindeloos. Wat dacht je van groene kussens voor op de bank? Een groene poef? Een groene kandelaar? Groene veren in een glazen vaasje? Groene fotolijstjes? Groene lampen? Bedenk het en het is er in de kleur groen. Ook bij Van den Assem verkopen we groene woonaccessoires. Kijk gerust even rond en trakteer jezelf op groene woonaccessoires die precies genoeg kleur aan je interieur toevoegen.

   Zeg het met groen

   Olijfgroen, grijsgroen, donkergroen, bosgroen, mintgroen, blauwgroen...allemaal voorbeelden van groentinten die het in het bijzonder goed doen als interieurkleur. Deze soorten groen zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren in je interieur. Groen is een kleur die je in het 'groot' kunt gebruiken en in het 'klein'. Denk bijvoorbeeld aan een bankstel of een fauteuil in de kleur groen. De kleur groen in het groot laat zich gemakkelijk combineren met groene woonaccessoires. Naast de reeds genoemde woonaccessoires, zoals kandelaren en fotolijstjes, zijn planten natuurlijk ook een uitstekend idee. Planten zijn uiteraard groen én gezond. Planten nemen namelijk koolstofdioxide op en produceren zuurstof. Ook zuiveren planten de lucht door de opname van vluchtige organische componenten (ja precies) en ze verhogen de relatieve luchtvochtigheid in een ruimte. Klinkt goed, toch?

   Bestel je groene woonaccessoires op assem.nl

   Ben jij ervan overtuigd dat groene woonaccessoires ook in jouw interieur een goed idee zijn? Bestel dan jouw nieuwe groene woonaccessoires bij Van den Assem. Wij doen er alles om om jouw aankoop zo gemakkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Wanneer je groene woonaccessoires voor 50 euro of meer koopt, bezorgen we je nieuwe items binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. Heb je je oog toch laten vallen op een ander woonaccessoire of voldoen je groene woonaccessoires niet helemaal aan je verwachtingen? Stuur je bestelling dan binnen 100 dagen retour. Helemaal gratis natuurlijk. Ben je sowieso een groenliefhebber en heb je ook oren naar een groen kledingitem of een paar groene schoenen? Check ons ruime assortiment aan kleding en schoenen dan. Zo zit jij straks geheel in stijl op je bank tussen je nieuwe groene woonaccessoires.