Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
LIMITED EDITION Kersthanger cadeau
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

SeeMe

Het sieradenmerk SeeMe staat helemaal in het teken van slachtoffers van huiselijk geweld. De unieke sieraden worden handgemaakt door Turkse en Tunesische vrouwelijke slachtoffers uit opvanghuizen. De gedachte achter de sieraden is om de ketting van geweld te veranderen in een ketting van de liefde. Het hartje staat symbool voor het nieuwe leven van de vrouwen en de liefde. SeeMe staat voor luxe sieraden, maar met een duurzame productie. Het is een fair trade gecertificieerde sieradenlabel dat vrouwen helpt met het opbouwen van een nieuw leven. De collectie bestaat uit prachtige kettingen en armbanden met het bekende hartje. Bij aankoop van een sieraad van SeeMe, steunt u de sterke vrouwen achter het merk. 

De betekenis achter het merk is een mooi gebaar. Tegenwoordig verkoopt Van den Assem ook kleding, zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de sieraad van SeeMe te combineren met een van onze kledingstukken.

Bestel eenvoudig en supersnel SeeMe sieraden via Assem.nl. Aan de bezorging zijn geen kosten verbonden. U ontvangt een prachtig en uniek sieraad en de vrouwen zijn weer een stapje dichterbij een zelfstandig leven.