Skip to content

JOB86 Accessoires

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   JOB86

   JOB86 is een uniek concept met handgemaakte en exclusieve lederen riemen en accessoires. De producten van JOB86 worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De accessoires stralen passie en topkwaliteit uit door de unieke manier van produceren. JOB86 maakt gebruik van prachtige leersoorten en exclusieve poetsmethoden. Vakmanschap, precisie en ambacht zijn de sleutelwoorden van dit accessoiresmerk. Handwerk resulteert in unieke producten die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. De exclusieve poetsmethode van JOB86 wordt uitgevoerd door vakmensen die deze methode uitstekend beheersen. Het resultaat is een originele afwerking van het leder. 

   Stijlvolle riemen en accessoires 
   De unieke collectie van JOB86 bestaat uit handgemaakte riemen en accessoires. Populair zijn de lederen armbanden. JOB86 gebruikt natuurlijke materialen en koopt op een duurzame manier in bij plaatselijke leveranciers. De producten worden op een natuurlijke wijze gemaakt zonder gebruik te maken van chemische materialen. 

   Bestel JOB86 via Assem.nl 
   De riemen en accessoires van JOB86 kunt u eenvoudig bestellen via Assem.nl. Uw bestelling wordt supersnel thuisbezorgd met gratis verzending. U geniet van 14 dagen bedenktijd en het retourneren is kosteloos.