Skip to content

Becksöndergaard damesaccessoires

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   De accessoires van Becksöndergaard

   Het Scandinavische eenvoud is gecombineerd in de accessoires van Becksöndergaard met opmerkelijke details en modieuze elementen. Iedere print is met de hand gemaakt, hierdoor is elk patroon anders en uniek. Bij het maken van de accessoires worden de materialen zorgvuldig gekozen. 

   Het verhaal van Becksöndergaard

   Het Deense merk Becksöndergaard is in 2003 opgericht in Kopenhagen. Met een passie voor fashion hebben Lis Beck en Anna Söndergaard het merk opgericht. De betaalbare accessoires zijn tijdloos waardoor je ze voor meerdere seizoenen kunt gebruiken.

   Becksöndergaard kenmerkt zich door de opvallende prints op de accessoires. Wanneer u een item van Becksöndergaard koopt, hoeft u niet verrast te zijn wanneer er een baby hert met een hoed op de accessoire staat. De collectie is te kopen in verschillende warenhuizen, maar ook online en in onafhankelijke fashion winkel in Europa, Japan en Amerika. 

   Dat het merk groeiende is, uit zich ook in de uitbreiding van het assortiment. Sinds kort heeft het merk een tassen collectie waarbij “rebels en liefde” bij de ontwerpen in gedachten wordt gehouden. Rauw leer, geavanceerde details worden gebruikt in de ontwerpen. 

   Becksöndergaard accessoires online kopen bij Van den Assem

   Bestel nu uw accessoires van Becksöndergaard eenvoudig online of kom langs bij een van onze winkels om de schoenen te bekijken. Na het online bestellen van de schoenen worden de schoenen binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Bij ons betaalt u geen verzendkosten.