Skip to content
Ga terug
Collonil

Collonil Accessoires Diverse 15300500

15,95
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

De Carbon Pro spray is een innovatieve oplossing met carbon technologie om je schoenen te beschermen. De spray vormt een waterafstotende laag over je schoenen die vocht, vuil en vlekken afweert, waardoor je schoenen langer mooi blijven. De spray laat wel lucht door waardoor de schoenen hun ademende effect behouden. Collonil Carbon Pro kan op verschillende producten gebruikt worden en is geschikt voor alle materiaalsoorten met uitzondering van lak en de metallic kleuren goud, zilver en rosé goud. Door je schoenen te behandelen met deze spray, verleng je hun levensduur en verminder je het verbruik van grondstoffen. 

Hoe te gebruiken
Spray uw product in met de Carbon Pro met een spuitafstand van minimaal 30 cm. Laat het materiaal daarna drogen op een koele, droge plek. Buiten bereik van ontvlambare bronnen en kinderen houden.

Specificaties
Detailkleur Diverse
Merk Collonil
Artikelnr. 9010.99.109812
Verzendinformatie

Voor het verzenden binnen Nederland van de bestelde artikelen brengen wij geen verzendkosten in rekening. Echter, wanneer jouw bestelling alleen bestaat (of komt te bestaan na een retourzending) uit artikelen met een orderwaarde van minder dan €50,-, brengen wij €3,95 in rekening als bijdrage aan de verzendkosten. Naast Nederland, bezorgen wij in het buitenland. Bekijk hier de tarieven.

Verzendkosten voor dit product
Nederland, besteding tot € 50,- € 3,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis verzending