Skip to content

Becksöndergaard

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Becksöndergaard

   Het Deense merk Becksöndergaard is in 2003 opgericht in Kopenhagen. Met een passie voor fashion hebben Lis Beck en Anna Söndergaard het merk opgericht. De betaalbare accessoires zijn tijdloos waardoor je ze voor meerdere seizoenen kunt gebruiken.

   Becksöndergaard kenmerkt zich door de opvallende prints op de accessoires. Wanneer u een item van Becksöndergaard koopt, hoeft u niet verrast te zijn wanneer er een baby hert met een hoed op de accessoire staat. De collectie is te kopen in verschillende warenhuizen, maar ook online en in onafhankelijke fashion winkel in Europa, Japan en Amerika. 

   Dat het merk groeiende is, uit zich ook in de uitbreiding van het assortiment. Sinds kort heeft het merk een tassen collectie waarbij “rebels en liefde” bij de ontwerpen in gedachten wordt gehouden. Rauw leer, geavanceerde details worden gebruikt in de ontwerpen. 

   De riemen die Van den Assem u aanbiedt zijn trendy en glamorous. Wanneer u de door u gewenste riem vandaag besteld wordt de riem binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd.