Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
SALE t/m 40% korting!
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

Bands of L.A. 

‘It’s a band. Free spirits keepin’ it together.’ 

De gedachte achter Bands of L.A. is de creativiteit van de stad L.A. waar ideeën voortkomen uit avontuur. De stad waar mensen van over de hele wereld naar toekomen om hun dromen waar te maken. Bands of L.A. heeft de missie om de ‘free spirit’, de trasformatie en de heruitvinding waar de stad om bekend staat, uit te drukken in de bands. 

De stijl van Bands of L.A. kan omschreven worden door ‘laid back’ maar ook stoer en opstandig. L.A. Bands heeft dan ook veel overlap met denim, denim is een manier van leven. Zo zet Bands of L.A. het merk ook neer. 

De collectie

De collectie van het merk heeft verschillende kleuren en prints. Ondanks de prints en kleuren zijn deze alsnog super te combineren met veel outfits. De bands kunnen omgeknoopt worden en zijn een statementpiece voor iedere look! 

Gratis thuisbezorgd (op niet-sale items)

De collectie van Bands of L.A. wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland, België en Duitsland. De bands worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden en zijn dan niet veel later in huis!