Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

Anderson's 

Anderson’s is een merk dat al meer dan 50 jaar bezig is met het ontwerpen en produceren van de beste riemen. Wat bijzonder is aan Anderson’s is dat het bedrijf continu de kwaliteit van het leer en de riemen controleert. De riemen gaan door drie checks voordat ze uiteindelijk verkocht wordt. Zo wordt de kwaliteit van het leer goed gecheckt, slechts 5- tot 10% wordt uiteindelijk goedgekeurd en gebruikt. Het maken van kwalitatieve Anderson's artikelen, gebeurt altijd in Parma. Het leer wordt alleen uit Europa gehaald, zo houden ze alles dichtbij het bedrijf.

De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties. Inmiddels worden de riemen in meer dan 80 verschillende landen verkocht. De riemen kunt u goed combineren met een van onze booties of een leuke jeans.

Bestelt u uw schoenen bij Van den Assem, dan bezorgen wij ze gratis en binnen enkele werkdagen bij u thuis. Retourneren is gratis en kan binnen 14 dagen.