Skip to content

Gouden Accessoires

Dol op alles wat blinkt? Vind de mooiste gouden accessoires in de webshop van Van den Assem.

  Maat
  Prijs
  € 59 - € 64

  Gouden accessoires

  De één houdt van zilver, de ander van goud. Die keuze is heel persoonlijk, maar bij ons vind je voor beide voorkeuren de mooiste items. Lees hier alles over het materiaal en de gouden accessoires die je in onze webshop kunt vinden.

  Goud versus goudkleur

  Hoewel veel mensen fan zijn van de elegantie die een goud accessoire uitstraalt, weet ook iedereen hoe kostbaar de grondstof is. Daardoor zijn maar weinig accessoires die je ziet, 100% van goud gemaakt. Er zit namelijk een groot verschil tussen goud en goudkleur: gouden accessoires zijn daadwerkelijk van de grondstof gemaakt, terwijl goudkleurige accessoires enkel een verflaagje van de kleur eroverheen hebben. Wanneer dit laagje niet van echt goud is gemaakt, zullen accessoires niet voor altijd dezelfde kleur behouden. Uiteindelijk zal het gouden laagje slijten, en komt de kleur van het onderste materiaal tevoorschijn. Hoe snel dit gebeurt, is afhankelijk van het soort accessoire: een ring, die veel wrijving van de huid meemaakt, slijt bijvoorbeeld sneller dan de gespen van een tas, die minder vaak met de huid of water in aanraking komen.

  Massief goud versus verguld goud

  Dan zit er ook nog een verschil tussen massief gouden accessoires en vergulde gouden accessoires. De eerste categorie is veruit de duurste optie: massief goud bestaat namelijk voor 100% uit goud. Bij een sieraad of ander accessoire dat massief is, zijn dus geen andere materialen in het productieproces gebruikt. Doordat goud zo’n kostbare grondstof is, is een massief gouden item daardoor erg prijzig. Wil je qua budget voor de middelste optie gaan? Dan kun je voor verguld goud kiezen. Hierbij is het sieraad zelf van een ander, goedkoper materiaal zoals zilver of roestvrij staal gemaakt, maar zit er een echt gouden laagje overheen. Hoewel verguld goud bij de juiste verzorging erg lang mee gaat, kan dit sieraad uiteindelijk wel verkleuren doordat het gouden laagje weg slijt. Dit proces kan echter tientallen jaren duren. Dat maakt verguld goud een goede optie voor wie geen duizenden euro’s kan missen, maar wel van de uitstraling van echt goud houdt.

  Gouden accessoires bij Van den Assem

  In de Van den Assem webshop koop je verschillende gouden accessoires, die allemaal bij een eigen gelegenheid passen. Voor in de warme maanden koop je bij ons een stijlvol koord voor aan je zonnebril, dat niet alleen praktisch is maar ook een leuk extraatje aan je outfit meegeeft. De koorden van Sunnycords zijn in verschillende stijlen te koop, waarbij je kunt kiezen uit gouden accessoires met kleurrijke details of zonder. Andere gouden accessoires die je bij ons shopt zijn bijvoorbeeld schoenlepels of diverse sieraden.

  Bestellen in onze webshop

  Verliefd geworden op een gouden item? Bestellen bij Van den Assem kan snel en eenvoudig. Wanneer je accessoires voor 50 euro of meer koopt, bezorgen we je nieuwe items binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. Wil je de gouden accessoires combineren met een volledig nieuwe outfit? Neem dan ook een kijkje bij onze kleding, schoenen en tassen om de look helemaal af te maken.